Blog

Sfaturi ingrijire mobila din PAL

PAL-ul este un material foarte popular in ultima vreme. Usor, rezistent si versatil el este foarte utilizat in fabricarea mobilei, iar obiectele de mobilier din PAL se regasesc in multe dintre casele romanilor. Este suficient sa privesti aceste ansambluri pentru sufragerie pentru a te convinge ca el poate fi baza pentru un decor cu adevarat fermecator.

Pentru a te bucura cat mai mult timp de acest mobila din PAL, trebuie sa ai in vedere regulile urmatoare:

  • Fereste-l de umezeala. PAL-ul se poate umfla intr-un mediu umed, fapt ce va duce si la modificarea aspectului sau, dar si la uzura sa. Din cauza umezelii, usile unui dulap din PAL s-ar putea sa nu se mai inchida corect, iar balamalele s-ar putea defecta.
  • Curata aceste obiecte cu ajutorul unui detergent sau spray de curatare destinat mobilei. Nu sterge niciodata mobilierul de acest fel cu o carpa imbibata cu apa, isi va pierde aspectul odata cu trecerea timpului.
  • Folosete lavete fine, din bumbac sau microfibra, pe care ai pus o cantitate mica de solutie de curatare. Sterge mobila facand forma cifrei opt, asa incat sa nu ramana urme si nu insista prea mult.
  • Atunci cand apar pete mai incapatanate, poti folosi suc de lamaie pentru a le indeparta. Nu folosi niciodata spirt sau dizolvant pentru a indeparta petele mai dificile de pe mobila, aceste substante vor duce la o decolorare inestetica a suprafetei.
  • Daca ai un blat de bucatarie din PAL, poti sa indepartezi petele de grasime sau mancare folosind solutii facute in casa din apa cu bicarbonat de sodiu sau cu otet alb.

Related posts

Leave a Comment

X